ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПУБЛИКУВАНЕ НА ОФЕРТА ЗА ПОЧИВКА ИЛИ ЕКСКУРЗИЯ

Всеки регистриран клиент има възможност да публикува до 5 безплатни оферти.

Под "оферта" се има предвид едно предложение за един уикенд, почивка или екскурзия. Ако офертата е за почивка под една оферта се има предвид оферта за един хотел, вила или къща. Оферта, която съдържа пакетни предложения за две или повече дестинации ще бъде дезактивирана, защото не отговаря на изискванията на www.weekends.bg.

При безплатно участие, клиентите имат право да въведат до 5 оферти. В офертите са включени само и единствено общия брой стаи. При закупуването на абонамент, всяка една стая може да  има собствено описание в рамките на офертата.

Безплатно участие – осигурява възможност за въвеждане на до 5 оферти. Всяка оферта предлага кратко описание на обекта – местоположение, брой стаи и цена на пакета, както и въвеждане на до 3 снимки.

В сайта www.weekends.bg са възможни пет вида абонамент, които осигуряват като допълнение към безплатното участие и по-подробно описание на обекта, разположение на стаите, възможности за развлечение, посещение на забележителности и туристически турове, по-пълен снимков материал:

Бронзов – офертите при този абонамент излизат на ротационен принцип преди безплатните записи в сайта. Цените са следните:

Публикуване на 10 оферти – 20лв;

Публикуване на до 20 оферти – 30лв;

Публикуване на до 50 оферти – 65лв.;

Публикуване на до 100 оферти – 100лв.;

Публикуване на всяка следваща оферта над 100 - 2,00лв./оферта;

Сребърен - офертите при този абонамент излизат на ротационен принцип преди безплатните записи и преди платените от тип „Начален” в сайта. Цените са следните:

Публикуване на 10 оферти – 60лв;

Публикуване на до 20 оферти – 90лв;

Публикуване на до 50 оферти – 175лв.;

Публикуване на до 100 оферти – 300лв.;

Публикуване на всяка следваща оферта над 100 - 2,00лв./оферта;

 Златен - офертите при този абонамент излизат гарантирано на трета позиция в категорията, в която участват. При липса на клиенти, заплатили по-висок абонамент, офертата излиза на първа позиция. Цените са следните:

Публикуване на 20 оферти – 150лв;

Публикуване на до 50 оферти – 250лв.;

Публикуване на до 100 оферти – 400лв.;

Второ място - офертите при този абонамент излизат гарантирано на втора позиция в категорията. При липса на клиенти, заплатили по-висок абонамент, офертата излиза на първа позиция. Заплатилите този абонамент получават ротационен банер на главната страница на сайта, в категорията, за която участват. Цените са следните:

Публикуване на 20 оферти – 300лв;

Публикуване на до 50 оферти – 600лв.;

Публикуване на до 100 оферти – 1000лв.;

Първо място - офертите при този абонамент излизат гарантирано на първа позиция в категорията. Позицията е уникална. Заплатилите този абонамент получават ротационен банер на главната страница на сайта, точно под менюто. Цените са следните:

Публикуване на 20 оферти – 400лв;

Публикуване на до 50 оферти – 900лв.;

Публикуване на до 100 оферти – 1500лв.;

Всеки клиент се задължава да публикува дадена оферта еднократно.

Всички полета, отбелязани със звездичка (*) са задължителни за попълване.

Вид на офертата - в зависимост от това дали публикувате уикенд, екскурзия или почивка.

Тип на офертата - при изборът на категория, вашата оферта ще се покаже в избрана от вас категория от падащото меню, потребителите ще могат да я видят и при търсене само по тип.

Цена - задължително поле, въвежда се в лева. В полето не трябва да се въвеждат букви или друг символ.

Дата на валидност - вашата оферта ще бъде валидна до въведените ден, месец и година, след което ще се дезактивира автоматично. За всяка отделна дата имате възможност да въведете и различна цена на пакета.

Име на обекта - трябва да бъде до 100 символа с малки букви с изключение на имената на дестинациите.

Град - въведете град за който е валидна офертата, като трябва задължително да попълните областният град, а самото населено място се въвежда по желание. В случай, че офертата е обиколна като крайна дестинация изберете най-атрактивната според Вас дестинация или тази, в която престоят е най-дълъг. Останалите дестинации могат да бъдат описани в заглавието на офертата или в описанието й.

Нощувки - броят нощувки трябва да отговаря на посочения брой нощувки в пакетното предложение.

Транспорт - трябва да посочите видът транспорт. В случай, че няма такъв моля изберете - без транспорт.

Описание - може да включите програма на екскурзия или информация за дестинацията. В описанието не се публикуват координати на къщата/хотела, като те се показват автоматично под офертата.

Снимка - трябва да бъде за посочената дестинации/хотел; Не е разрешено да се публикува снимка - лого на хотела.

Контакти - вашите координати се показват в офертата. Можете да редактирате вашите контакти от клиентския панел. Ако желаете да се показва повече информация или координати с лого - това се заплаща допълнително.

Информация за обекта за настаняване се публикува само и единствено от собственика. Няма възможност да бъде публикувана информация за обект за настаняване от агенция или туроператор - представител.

Уеб сайт - линкът трябва да бъде към собствена страница на обекта, ако има такъв.

Вид/звезди - препоръчително е да въведете вида и звездите на обекта, по този начин ще бъдете намирани по -лесно от потребителите, които търсят по тези критерии.

Услуги в комплекса/услуги в стаите - посочете услугите, които предлага обекта за настаняване.

Туристически портал www.weekends.bg си запазва правото да премахва всяка публикувана информация, която не отговаря на изискванията за публикуване на оферта за почивка, екскурзия, представяне на обект за настаняване.