Град: Априлци
Дати: 8 Октомври 2014 - 1 Май 2015
Уеб сайт: Къща за гости Дебрина
Цена: 20 лв.
Посещения:

Предложение от Къща за гости Дебрина:

Kъща за гости „Дебрина” - разположена в гр. Априлци, кв. Видима е самостоятелна къща, подходяща за почивка на семейства и приятелски компании! Априлци предлага на своите гости възможности за риболов, алпинизъм, езда, колоездене, плуване, тенис, ски, безброй туристически маршрути и богата ловна база, очарователни места за пикници и плаж по речните брегове. Априлци е известен с пленяваща гледка към Стара планина, кристален въздух и обилна зеленина. В Къща за гости „Дебрина” ще откриете уюта, комфорта и спокойствието, необходими за една истинска почивка. Тя предлага на своите гости: 
- две големи тераси с невероятна панорамна гледка към Стара планина/вх. Ботев - старопланинския първенец и вх. Марагидик/. 
- Напълно оборудван кухненски бокс, включващ:готварска печка с керамичен плот, микровълнова фурна, хладилник, пералня, съдомиална машина кафе - машина и др. 
- Трапезария и хол 
- Камина 
- Барбекю 
- Локално парно 
- Три бани с тоалетни, едната от която се използва самостоятелно. 
Капацитета на Къща за гости”Дебрина” е 6 - 8 места, разположени в:
- спалня със собствена тераса, която има изглед към гората и вх. Ботев 
- спалня със самостоятелен санитарен възел 
- двойна стая 
- разтегателен диван в хола 
В близост до къщата има хранителен магазин, открит басейн, река. На 50 метра от нея се се намира изходният пункт на различните маршрути, които ще Ви предложат със сафари с джип. 
Квартал Видима, освен това е и изходен пункт на много пешеходни и екомаршрути, които предоставя слънчевата котловина в сърцето на Стара планина -. Априлци. Някой от тях са: 
- гр. Априлци/кв. Видима/ - „Видимско пръскало” - 4 часа. „Видимското пръскало” е вторият по - големина водопад в България, с който ще имате честа да се запознаете! 
- гр. Априлци/кв. Видима/ - местността Мазането - х. Плевен - вр. Ботев - х. Рай 
- х. Плевен - пещерата „Водните дупки” - х. Плевен. През зимния сезон в района на х. Плевен се предоставят чудесни условия за каране на ски, посредством две ски - писти. В град Априлци има конна база, която също бихте могли да посетите. 
Заповядайте - бъдете ни гости!